Germana este simplă când o înveți alături de mine

Descoperă frumusețea și umorul culturii germane și bucură-te de beneficiile pe care învățarea acestei limbi ți le poate aduce în cadrul afacerii și vieții tale.

Oamenii nu trăiesc în lumi diferite, ci trăiesc diferit în lume.

Cursuri de germană, concepute pentru mediul business sau personal

Limba germană îți este de ajutor nu doar în Germania. Învățarea acesteia îți oferă o deschidere nemaipomenită în întreaga regiune DACH (Germania, Austria, Elveția) și te ajută să colaborezi mult mai ușor cu oamenii de acolo.

Descoperă cursurile pe care ți le pun la dispoziție atât în format face-to-face, cât și în format online și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

Vezi mai multe detaliiVezi mai multe detalii

Cursuri corporate individuale

offline și online

Cele 50 de ședințe personalizate pentru nevoile companiei tale te vor ajuta să stăpânești limba germană și subtilitățile acesteia la un nivel avansat.

Cursuri corporate de grup mic (5-6 persoane)

disponibile în format fizic și online

Acest curs este conceput special pentru echipele de angajați/manageri ce utilizează limba germană în comunicarea cu partenerii internațional.

Cursuri corporate de grup mare (12-15 persoane)

disponibile în format fizic și online

Cursul realizat în grup mare este o oportunitate de a-ți educa angajații și, în același timp, de a-i ajuta să interacționeze mai bine.

Servicii de interpretariat

disponibile în format fizic și online

Te pot ajuta cu servicii performante de interpretariat, atât simultan cât și consecutiv.

Du-ți afacerea la următorul nivel prin intermediul limbii germane

Învățarea limbii și culturii germane te poate ajuta să câștigi încrederea clienților tăi.

BENEFICII

De ce să înveți germana cu mine

Experiența de peste 22 de ani în cercetarea și predarea limbii germane mă recomandă pentru a te ajuta să descoperi această cultură. Ți-am pregătit însă o serie de beneficii directe pe care această experiențe ți le va aduce, atât la nivel personal, cât și profesional:

Vei comunica fluent în limba germană

În cadrul cursurilor pe care le vom realiza împreună, vom pune bazele unor cunoștințe solide de comunicare verbală într-o limbă de circulație internațională. Vom parcurge elemente de vocabular, gramatică, ascultare, citire și vorbire. Astfel, vei dobândi capacitatea de a comunica cu partenerii și colaboratorii tăi internaționali mult mai eficient.

Îți vei însuși elemente de cultură germană

La fel cum anumite expresii românești au însemnătate doar în spațiul nostru cultural, și limba germană prezintă subtilități prețioase la nivel de mentalitate colectivă. Alegând cursurile corporate pe care le organizez, vei ajunge să înțelegi aspecte legate de limbajul nonverbal și paraverbal al celor cu care vei interacționa. De asemenea, vei descoperi nuanțe ale culturii acestora ce te vor putea ajuta să stabilești o relație puternică.

Vei trăi o experiență transformațională

Probabil că ai observat și tu cum fiecare nouă experiență trăită te transformă într-o nouă versiune a ta. Parteneriatul cu mine te așază pe drumul încrederii tale că poți vorbi limba germană. Astfel, vei lăsa în urmă convingerile limitative sau prejudecățile că germana este o limbă dificilă.

Vei avea acces la o comunitate de vorbitori de limbă germană

Odată ce dobândești o abilitate, îți dorești să o împarți cu cei din jurul tău, nu-i așa? Prin parteneriatul nostru, vei deveni parte dintr-o rețea – personală și profesională – de comunicatori de limbă germană. Această comunitate te va ajuta să cunoști persoane noi cu aceleași interese sau preocupări ca și tine. În plus, vei descoperi companii și oamenii din cadrul acestora, cu care vei putea dezvolta parteneriate durabile.

RESURSE

feminitate și masculinitate
Noutăți

Feminitate și masculinitate în cultura vorbitorilor de limbă germană

Experiența de a interacționa prin profesia mea cu spațiul vorbitorilor de limbă germană mi-a permis…
Noutăți

Geocaching: un joc internațional de vacanță

În ce tipuri de activități îți place cel mai mult să te implici atunci când…
Noutăți

Home office, un concept nou de lucru?

De-a lungul experienței mele profesionale, am observat că mulți dintre cursanți au nevoie de sprijin…

CINE SUNT

De mai bine de două decenii, explorez cultura germană și ajut atât studenții, cât și companiile multinaționale să se familiarizeze cu aceasta. Mi-am petrecut peste opt ani în spațiul german și austriac și am absolvit Magna cum Laude doctoratul de la Universitatea din Konstanz (Germania).

Prin activitatea mea didactică, îmi doresc să aflu cât mai multe despre cei 800 de ani de istorie comună ce ne leagă pe noi și cultura germană. Totodată, îmi doresc să îi ajut pe cei cu care colaborez să descoperă că limba germană poate fi simplă atunci când ai resursele necesare pentru a o învăța.

Despre mineDespre mine

TESTIMONIALE

Este o mare bucurie să lucrezi cu Ana-Maria. Pentru o companie de echipamente pentru automobile am putut efectua o serie de cursuri de „Management intercultural”. Ana-Maria lucrează foarte profesional și orientat spre rezultate și aduce multe idei bune noi. Și cu felul ei de a fi simpatic este totodată o plăcere, indiferent dacă-i ești coleg sau client.

Thilo BeyerSenior Key Account Manager & Interkultureller Berater, ICUnet Group, Stuttgart

Colaborând cu Ana Maria rămâi impresionat de naturalețea și profesionalismul cu care își abordează orice activitate și asigură fără excepție un interpretariat ireproșabil.
Pentru că pune multă pasiune în tot ce face și te molipsește inevitabil cu energie bună, e persoana de care vrei să te lași inspirat.

Mădălina SpinaruCultural Events Planner, German Cultural Center Iași

Eu iți mulțumesc pentru răbdare și felul în care te-ai implicat. Pot spune că fată de cât știam când am început, acum cred că pot să-mi asigur nevoile de bază într-o situație de criză prin zona Germaniei, ceea ce pentru mine e un mare salt personal.
Mulțumesc și pentru tonusul tău molipsitor, care ne-a mai destins în momentele grele... Să rămâi așa.

Costel AntonManager CQ Laborator, Brikston Construction Solution SA

Cu siguranță rezultatele bune se datorează suportului și încurajării din partea ta. Atmosfera și voia bună cu care ne-ai întâmpinat la fiecare curs au făcut minuni! Am învățat cu drag!
Du bist eine SUPER Lehrerin!
Danke. Vielen Dank.

Florin DamianCoordonator Transport, Brikston Construction Solution SA

Mulțumesc, Ana.
A fost super – sper să continuăm.

Valentin AsavineiFinancial Controller, Brikston Construction Solution SA

Mulțumim pentru răbdarea pe care ați avut-o cu noi și mulțumim pentru momentele vesele în care ne-ați scos din rutina zilnică de la serviciu.

Constantin PlugaruManager QE, Brikston Construction Solution SA

Eu vă felicit pentru răbdare, înțelegere și pentru atmosfera de lucru creată la cursuri. Am rămas impresionat de calmul și optimismul profesoarei. Nu voi uita încrederea și încurajarea continuă dată fiecăruia dintre noi chiar dacă, la cursuri, spuneam grozăvii mari. Voi avea acele amintiri legate de faptul că dacă greșeam eram încurajați de a continua. Pentru ca la final să fim apreciați cu acel „foarte bine, excelent, foarte bine”, fiind apoi urmat de corectarea propoziției greșite. Aveți RESPECTUL meu veșnic. De fiecare dată am venit cu plăcere și NU din obligație la cursuri pentru că un vis/deziderat mai vechi de zeci de ani mi s-a împlinit (a se observa că fără să vreau am pus verbul la sfârșitul frazei): învățarea organizată a limbii germane.

Sorin StavărMechanical Maintenance Manager, Brikston Construction Solution SA

Mii de mulțumiri pentru răbdare și profesionalism, a fost o reală plăcere să lucram împreună. Tausend Dank, liebe Lehrerin!

Mirela ŞovanPurchasing Coordinator, Brikston Construction Solution SA

Ana este un profesionist desăvârșit, de o eleganță intelectuală impecabilă. Serviciile pe care le oferă sunt de un înalt nivel, folosind metode eficiente care dau rezultate vizibile pentru fiecare cursant. Recomand cu toată căldura și încrederea serviciile Anei.
Germana nu a fost nicicând mai ușoară! Îți mulțumesc, Ana!

Cristina ZahariaExecutive Manager Star România

GALERIE FOTO

Învață limba germană, simplu și rapid!

Îți pun la dispoziție cursuri gândite special pentru mediul business, care te vor ajuta să te dezvolți personal și profesional.